“Het is steeds zo bijzonder om mezelf terug te zien in mijn kracht…”

“Jaren geleden kwam ik Robert tegen bij een cursus georganiseerd voor ondernemers. Hij kwam op mij over als een gedreven vakman en bovendien ook sympathiek.

Na die cursus kwam ik zijn werk tegen in de vakbladen, in de stad, maar ook mijn klanten kozen Robert vaak uit als fotograaf voor hun bruiloft. Het was voor mij duidelijk dat Robert, net als ik, het beste wilt halen uit zijn klanten en mensen wil laten stralen.

Enkele jaren geleden had ik zakelijke foto’s nodig. Foto’s waar ik professionaliteit op uitstraal, maar ook mijn warme kant laat zien. Dat heeft Robert op een hele fijne manier kunnen vastleggen voor mij in een prachtige reportage.

Je voelt je bij Robert op je gemak, hij denkt mee, voorziet je van tips en geeft aanwijzingen. De fotoshoot voelt als een samenwerking. Daardoor komen de foto’s niet gemaakt of geposeerd over, maar legt Robert vast wie je werkelijk bent met de nadruk op je sterke kanten.

Hierdoor is deze fotoreportage erg waardevol geworden voor mij en gebruik ik de foto’s eigenlijk voor alle zakelijke uitingen. Het is steeds zo bijzonder om mezelf terug te zien in mijn kracht naast een blog die ik heb geschreven of naast een artikel voor de vakbladen.

Met vriendelijke groeten, Marijke Stoop”

Marijke Stoop was winnares van de Beauty Award in de categorie beste schoonheidssalon van Nederland. Schoonheidssalon Attirance

Reageer via Facebook

reacties