True Lime – “Software waar je blij van wordt”

True staat voor wie zij zijn: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. Daar horen eerlijke portretten bij!

TrueLime

Voor TrueLime (voorheen IBL Software) maakte ik deze serie van alle medewerkers. Vooraf hebben we samen de doelstelling bepaald.

Geen anonieme stockfotografie

Bij veel IT-bedrijven zie je een website die volstaat met stockfoto’s en zie je niet met wie je te maken hebt. Medewerkers blijven anoniem. Terwijl het toch de mensen zijn die het doen en met wie je contact hebt.

LinkedIn portretten

En als er dan al foto’s van de medewerkers getoond worden zijn dit vaak inwisselbare Linked-In portretten. Veredelde pasfoto’s waarop geen karaktertrek te herkennen valt.

Karakter

Dus kozen we voor een karaktervolle opzet. Zoals de mensen zijn. Zodat je weet met wie je te maken hebt. Dat past bij de ‘True’ aanpak: ‘echt, waar, zoals we zijn’.

Fotofestival Naarden

Wat mij zelf zo in deze serie aanspreekt is dat wanneer je alle portretten bij elkaar ziet, je direct een idee hebt met welke branche je te maken hebt. En het doet me denken aan een presentatie op het fotofestival in Naarden enkele jaren geleden, waarbij per sociale groep diverse mensen geportretteerd werden tegen een witte achtergrond waarbij vervolgens de beelden elkaar versterkten.

De kernwaarden van ons bedrijf drukken wij uit middels het woord ‘True’. Dit ‘True zijn’ terugzien in de portret foto’s is voor ons van grote waarde.

Hans van der Linden
CEO True Lime

Reageer via Facebook

reacties