Waarom zou je een professionele dikke-buik-foto laten maken als je zwanger bent?

Zwanger op de foto.

Foto’s maak je zelf toch al genoeg? Dus waarom zou je dan dit bijzondere moment op foto vast laten leggen door een professioneel fotograaf in een fotostudio ?

Wat deze foto’s betekenen voor Annemieke & Bram. Een jaar later.

Een jaartje geleden maakte ik voor Annemieke & Bram deze fotoserie. Het zijn prachtige, kunstzinnige beelden die ook nog eens heel persoonlijk zijn. Ik ben blij dat ik ze hier mag laten zien. Pas geleden was ik bij hen én bij hun zoontje Milan op bezoek en vertelden zij wat deze foto’s nu, een jaar later, voor hen betekenen.

Leven in je voelen is heel erg bijzonder en nu na 1 jaar is het moeilijk om voor te stellen dat Milan in mijn buik heeft gezeten als hij vrolijk rondkruipt. Iedere dag als ik de trap afloop en die foto’s zie, krijg ik een glimlach op mijn gezicht en voel ik Milan weer heel even in mijn buik.

Annemieke
mama van Milan

Het is je op het moment van het nemen van de foto’s niet voor te stellen hoe waardevol het écht is! Op dat moment ben je als man echt intiem bezig met een wondertje! Een wondertje waarbij Annemieke veel meer betrokken is op dat moment. Door er zo mee bezig te zijn, voelt het bijna als het moment dat je ‘m voor het eerst voelt schoppen. Er op terug kijkend, waren we niet alleen net op tijd met de foto’s, maar blijft het als een kunststuk aan de muur hangen als een momentopname van wat eens was…Heel bijzonder om daar nog steeds op die manier bij stil te kunnen staan!

Bram
papa van Milan
Zwanger? Een professionele foto?

Reageer via Facebook

reacties