Samenwerking met WebGenerator

Een kleine greep uit ons werk. Meer projecten vindt u in onze webdesign portfolio.

 

“Voor de technische realisatie van mijn website kon ik rekenen op WebGenerator. Het concept dat ik in m’n hoofd had was bepaald geen 13 in een dozijn website, maar ze hebben het perfect uitgevoerd! – Robert Govers”

Over WebGenerator

WebGenerator bouwt websites en webshops, al sinds 2000. Daarbij maken we gebruik van bewezen platforms als WordPress, Magento en SEOshop. Ook leveren we een gebruiksvriendelijk e-mail marketing oplossing onder het label WebGenerator ProMail. Met een compact maar zeer ervaren team bedienen we honderden klanten, variërend van ZZP-er tot multinational.

Samenwerking met Robert Govers

De website robertgovers.nl is de tweede website die we voor Robert mochten bouwen. Op basis van zijn originele idee voor het webdesign — een museum-achtige opzet — en de door Niek Jan Tops vormgegeven visuele componenten, gingen wij aan de slag met de technische implementatie. “Baas op eigen website” is ons motto, dus Robert kan de hele website 100% zelfstandig beheren, óók de eye catching “museumzalen” waarop u als bezoeker binnenkomt.

Voor meer informatie over WebGenerator: www.webgenerator.nl

 

Reageer via Facebook

reacties