Samenwerking met Niek Jan Tops van MadebyTops

 

 

“Omdat ik de samenwerking met Niek Jan Tops prettig vind en het ontwerp van deze site als een gezamenlijk project voelde beveel ik MadebyTops van harte aan! – Robert Govers”

Over Madebytops

Madebytops is een ontwerpbureau dat concepten ontwikkelt en grafische ontwerpen maakt voor online en offline media. Als echt netwerkbureau werk ik veel met partners uit verschillende disciplines. Zo kan ik de zekerheid van een fullservice ontwerpbureau bieden én de flexibiliteit van ‘on demand’.

Elk project, groot of klein, kunnen we met deze werkwijze aan. Ik denk graag mee, adviseer en wil graag ontzorgen. Van concept tot realisatie is uw opdracht in goede handen, met als doel het beste resultaat voor uw bedrijf. Kwaliteit en een hoog serviceniveau staan hoog in het vaandel.

 

Samenwerking met Robert Govers

Al een tijd ondersteunt Madebytops Robert Govers met diverse projecten. De doorgewinterde fotograaf zit altijd vol ideeën en is daarom leuk om mee samen te werken. Er is een klik. Vol enthousiasme komt hij keer op keer bij mij met nieuwe plannen. Want Robert zit altijd vol ideeën!

De huisstijl voor ‘Foto’s and Friends’ en ‘Your 3D’ en het ontwerp van de beelden van deze website zijn projecten die ik met hem heb gedaan. En alle met veel plezier. Zijn uitspraak “Hoe verzin je dit toch weer”, bij het presenteren van een ontwerp, klinkt mij als muziek in de oren!

Het werken met Robert is prettig. Als ondernemer denkt hij graag mee en voorziet mij zo nu en dan van adviezen. Mooi is dat.

Niek Jan Tops – Madebytops visuele communicatie

 

Reageer via Facebook

reacties