“Wij, en ook onze zoons, vinden de foto’s prachtig.
Het is van ons, voor ons en door ons als gezin.”

In 2000 hebben mijn man en ik onze huwelijksfoto’s door Robert Govers laten maken. De redenen dat wij toen voor hem kozen waren zijn andere, maar zeker ook zijn fantastische, kijk op foto’s en op mensen. En uiteraard zijn enthousiasme voor, tijdens en na het maken van de foto’s.

Aangezien wij in 2009 verhuisd waren, gingen wij in de jaren erna op zoek naar kunst voor aan de muur. Ook wilden wij mooie grote portretfoto’s van onze twee prachtige zoons. Deze twee zaken en de ervaring met onze huwelijksreportage maakten dat wij aan Robert dachten.

De foto middag in de professionele studio van Robert was erg gezellig en het mooie vinden wij dat het een gezamenlijk resultaat is. Wij legden ons idee uit en Robert heeft daar op een bijzondere manier vorm aan gegeven. Wij, en ook onze zoons, vinden de foto prachtig en heel speciaal, want het is van ons, voor ons en door ons als gezin.

Maar bovenal, we staan erop zoals we zijn. De foto hangt bij ons prominent in de woonkamer en we hebben er al veel complimenten over mogen ontvangen van familie, vrienden en kennissen. Voor ons is de foto een prachtig stukje ‘kunst’. Bedankt, Robert!

Antonio en Astrid Verschuren
Lieten een familieportret maken
Een familieportret laten maken?

Reageer via Facebook

reacties